Известие

Collapse
No announcement yet.

Волан от фейслифт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Волан от фейслифт

Здравейте колеги имам въпрос,някой има ли информация дали мулти волан от 147 става за АР 156 преди фейса..Някой правил ли е така интервенция?

Първоначално публикувано от Michael Покажи съобщение
    Здравейте колеги имам въпрос,някой има ли информация дали мулти волан от 147 става за АР 156 преди фейса..Някой правил ли е така интервенция?
    Вчера се оглеждах за фланци и тези за 156 и 147 са различни. Затова мисля че шлиците са различни и няма да стане.
    ...

Comment

мхммм,понеже моя волан е заминал и мисля да го претапицирам и си мислех така и така ще давам пари защо да не си взема един нов волан но мисля че оставам на вариянта с тапицирането ;(

Comment

мхммм,понеже моя волан е заминал и мисля да го претапицирам и си мислех така и така ще давам пари защо да не си взема един нов волан но мисля че оставам на вариянта с тапицирането ;(
        Трябва да си провериш, защото моята информация е само на базата на каталози.
        И аз мисля за вариант с претапициране в една Българска световно известна фирма, цените обаче започват от 180лв.
        ...

Comment

Претапицирането на волан в София струва 80 лв. Става като нов.
          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

А в провинцията и по-евтино
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              Трябва да си провериш, защото моята информация е само на базата на каталози.
              И аз мисля за вариант с претапициране в една Българска световно известна фирма, цените обаче започват от 180лв.
              Колега и аз питах в въпросната фирма,и на мен ми обявиха същата цена но аз бях заинтересован да ми направят "ре моделиране"на волана и ми обявиха цени от 960 лв и 460 за по простия вариянт..а сега тука съм намерил ,братовчед на майка ми който прави тапицерии ,го прави за 120 лв но оставаш доволен и работи доста добре.ако искате на 30.05 имам час да прави моя волан ,мога да го снимам да добиете представа като е готов

Comment

Волан от фейслифт или от 147 със сигурност става,но трябваха някакви доработки по захващането за да пасне.
                Иначе процедурата по претапицирането като цяло си заслужава.
                Ето какъв беше резултата при мен:
                Attached Files
                '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Първоначално публикувано от Alfoso Покажи съобщение
                  Волан от фейслифт или от 147 със сигурност става,но трябваха някакви доработки по захващането за да пасне.
                  Иначе процедурата по претапицирането като цяло си заслужава.
                  Ето какъв беше резултата при мен:
                  Доста добре се е получило,дори си уцелил цвета на кожата да пасва на тази с аербега

Comment

Колеги, какви са тия цени за ремонти на волан, кола ли ще купувате ?! 60лв волан, 10лв топка - 6г гаранция, Бургас при бай ти Манол.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колега и аз питах в въпросната фирма,и на мен ми обявиха същата цена но аз бях заинтересован да ми направят "ре моделиране"на волана и ми обявиха цени от 960 лв и 460 за по простия вариянт..а сега тука съм намерил ,братовчед на майка ми който прави тапицерии ,го прави за 120 лв но оставаш доволен и работи доста добре.ако искате на 30.05 имам час да прави моя волан ,мога да го снимам да добиете представа като е готов
                      Сериозно ли искат хилядарка ?! Пожелавам им успех, а аз ще се пробвам сам с "ре моделирането".
                      ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                        Сериозно ли искат хилядарка ?! Пожелавам им успех, а аз ще се пробвам сам с "ре моделирането".
                        Aз разбрах как става но немога да разбера какъв материал слагат отгоре,нещо като каучук е но немога да разбера от никъде.ако някой знае какво е нека сподели иначе другото е лесно

Comment

Working...
                        X